پیغام مدیر سایت :
شرح: با توجه به انتشار اخبار مختلف و دادخواهی حقوق زنان در برخی از سایتها، پایگاه خبر نیوز مطلبی مبنی بر مظلوم بودن مردان در جامعه منتشر کرده است.
به گزارش خبر نیوز، حال و هوای امروز ایران نسبت به ۱۰ سال پیش سیر زن سالاری به خود گرفته است.
با مرور گذشته نقش زنان در اجتماع بسیار متفاوت بوده است که یکی از دلایل پایئن بودن آمار طلاق شناخت زنان نسبت به وظایفشان در زندگی زناشویی بوده است.
یکی از دلایلی که زندگی مشترک رو به زن سالاری و بالا رفتن آمار طلاق شده است اهمیت افراطی و بیش از حد دولت به زنان است که باعث شده آنها بسیار زیاد تر از حد مجاز احساس قدرت نمایند.
یکی از این روزنه ها که مطمئنا باعث افزایش آمار طلاق می شود اجرای طرح بیمه زنان مطلقه برای حمایت از زنان مطلقه می باشد که مطمئنا به جای اینکه مشکلات زندگی مشترک را ساماندهی کند، باعث ایجاد مشکلات جدی و بالا رفتن آمار طلاق می شود.
متاسفانه ما به جای پیدا کردن جواب اقدام به پاک نمودن سوال نموده ایم ، چرا به جای اینکه دختران را آموزش بدهیم برای احترام به بزرگترها و اجرای رسم قدیمی ازدواج با شعار " زن با چادر سفید به خانه شوهر میرود و با کفن سفید بیرون می آید" دم از رعایت حقوق زنان می زنیم و روز به روز آمار طلاق را بالا می بریم.
اگر قرار بود زنان تصمیم گیرنده زندگی باشند به هیچ عنوان در روایات مشورت با زنان نکوهش نمی شد.
تفاوت بین هوش زن و مرد، فزونی هیجان در بانوان بسیار شفاف است ولی دولت به جای آزادی مردان و یا حتی تقسیم آزادی، اقدام به آزادی زنان نموده است.
اگر زن نسبت به مرد برتری داشت به هیچ عنوان حق طلاق با مرد نبود.
اما با توجه به ماده ۱۱۱۴ قانون مدنی حق مسکن با مرد است مگر این حق را در زمان ازدواج به زن داده باشد، آیا این قانون رعایت می شود؟
جواب این سوال خیر است زیرا در دادگاه زن می تواند درخواست کند کارشناس بیاید و خانه را تائید کند مگر نه اینکه در شرع زن می بایست در هر جایی که شوهر می گوید زندگی کند، حتی بر روی کوهان شتر؟
پس چرا این قوانین شرعی رعایت نمی شود.
مگر غیر از این است که زن می بایست از شوهر خود تمکین نماید، پس چرا این تمکین ضمانت اجرا ندارد و فقط زن ناشزه می شود؟
مگر غیر از این است که مرد با اجازه همسر خود می تواند ازدواج مجدد کند؟
پس چرا بعد از ازدواج مجدد زن می تواند درخواست طلاق دهد حتی اگر این ازدواج موقت باشد.
سوال مطرح شده در اینجا خبرگزاری ها و پایگاه های اطلاع رسانی هستند که بدون هیچ اطلاعی سریعا یک مطلب را انتشار می دهند.
یکی از این انتشارات بی مورد در خصوص اضافه شدن بند مهریه عندالاستطاعه در سند ازدواج است.
باید بدانیم با کمی مطالعه متوجه می شدیم قبل از اضافه شدن این بند، مرد می توانست دادخواست اعسار از مهریه ارائه نماید و دادگاه با توجه به استطاعت مرد حکم به قسط بندی مهریه می نمود.